DREEKEGMO NAD RAAM CJO = OJC MAAR DAN OMGEKEERD

Het was een hele gekke ervaring, de Golfbaan volledig op zijn kop gezet.

Hole 1 was Hole 1 niet meer, en waar zat 6 dan?

Bomen, normaal staan hier nooit bomen? Kortom een hele leuke ervaring.

Met dank aan de vrijwilligers van Weesp die hebben geholpen met het neerzetten van de tees en het maaien van de tees,

Shotgun, dus iedereen ging naar zijn/haar toegewezen hole en beginnen maar.

Er is heel wat FORE geroepen maar alles is goed gegaan, klein regenbuitje maar verder heel mooi weer en reuze gezellig.

De Neary stond op 9, die moest je aanspelen vanaf ongeveer de afslagplaats van 11 en dan over de bomen richting de green van 9/18. Ja mensen, zo zag de dag eruit maar het is 2 personen toch gelukt de Neary te maken, in eerst instantie Jeroen maar Tim ging weg met de prijs.

Birdies zijn er ook gevallen. Ook op deze hole maar ook op hole 10 en die was best pittig, afslag op de fairway van 9 en dan over de treurwilg heen op de green van 8.  De Birdie op hole 2 was ook geweldig. Spelen vanaf de fairway van 8, naast het water, over het andere water naar de green van 7.

Birdies waren voor Hans, Henk, Erik, Tim, Frans en Jeroen.

Helaas ging het een klein beetje mis met de 3e plaats, dit was niet Hans maar toch Henk, het scheelde niets. 1 puntje maar

De top 3 van de dag was alsvolgt:

Jacques Verasdonck 1e plaats
Jeroen Aukema 2e plaats
Henk Rozendaal 3e plaats

De volgende OJC staat op 21 augustus, tot dan, we verzinnen weer wat leuks

De uitslag van de wedstrijd: