Weesper Open

Terug op de kalender! Na een paar succesvolle jaren en daarna een wat soberder insteek wegens corona gaan we er in 2022 weer vol voor!
Weesper Open betekent dat iedereen mee kan spelen. Neem je vrienden en familie mee. Nodig je buurman uit of vraag je collega. Kortom, zorg voor gezellig veel deelnemers van buiten maar natuurlijk kan je als lid van onze golfvereniging ook gewoon jezelf inschrijven.

Het Weesper Open is een wedstrijd met veel extra's. Sponsoren zijn daarom van harte welkom. Wil jij je bedrijf extra in de schijnwerpers zetten, op wat voor manier dan ook? Bespreek het met ons. En ben je liever een wat stillere sponsor, dan is dat net zo welkom. Hoe dan ook, samen gaan we er een mooie dag van maken!

Starten doen we in twee groepen dus er is plaats voor 72 deelnemers.

Wedstrijddag
Zondag 28 augustus

We spelen in vier categorieën:
- Dames & heren lage handicap: strokeplay
- Dames & heren hoge handicap: stableford
Handicapgrens nog te bepalen

Starten
Shotgun

Via de website SoGolf
Neem je gasten mee, mail dan naar:
wedstrijden@golfverenigingweesp.nl onder vermelding van naam, handicap en hun woonplaats.

Hebben minimaal handicap 45 en zijn ouder dan 16 jaar

€ 15,- p.p. inclusief hapje/drankje & goed gevulde prijzentafel