Dames- en Herenmiddag

De Dames- en Herenmiddagen beginnen vanaf 11 april (heren) en 2 mei (dames). De heren spelen om de week en de dames verzamelen eenmaal per maand.

Damesmiddag
De Damesmiddag wordt verzorgd door Gea Noë en Yvonne Tuin.
Eenmaal per maand staat de altijd gezellige Damesmiddag op de planning. Afwisselend wordt er een Stableford wedstrijd gespeeld of een ’fun’-wedstrijd.
De wedstrijdpunten (Stableford) worden alleen op verzoek in het handicapsysteem verwerkt. Wij raden de beginnende golfers aan om ook eens een kijkje te komen nemen op deze middagen en mee te spelen.

Herenmiddag
Onder leiding van Bert de Haan en Wim Vinjú wordt er de ene week een Stableford wedstrijd en de andere week een Strokeplay wedstrijd gehouden. De Stableford wedstrijden worden bijgehouden in een puntensysteem en hiermee is de jaarlijkse wisselbeker en een mooie prijs te verdienen.

Gezamenlijke Dames- en Herenmiddag
Ter afsluiting van het seizoen, wordt een gezamenlijke wedstrijd gehouden. Het afgelopen jaar resulteerde dit in 57 deelnemers, die gemixt de baan in gingen voor een leuke wedstrijd.

Damesmiddag op maandag 2 en 30 mei, 27 juni, 25 juli, 22 augustus, 19 september, start 13.00 uur
Herenmiddag vanaf 11 april om de week, start 13.00 uur
Dames- en Herenmiddag op maandag 17 oktober

Wisselend