Dames- en Herenmiddag

De Dames- en Herenmiddagen worden wekelijks afwisselend georganiseerd vanaf 27 juli (heren) en 3 augustus (dames).

Herenmiddag
Onder leiding van Bert de Haan en Wim Vinju wordt er de ene week een Stableford wedstrijd en de andere week een Strokeplay wedstrijd gehouden. De Stableford wedstrijden worden bijgehouden in een puntensysteem en hiermee is de jaarlijkse wisselbeker en een mooie prijs te verdienen.

Damesmiddag
De Damesmiddag wordt verzorgd door Gea Noë en Yvonne Tuin. Een tweewekelijkse – altijd gezellige – golfpartij, waarbij afwisselend een Stableford wedstrijd en een inmiddels beroemde 'fun'-wedstrijd wordt gespeeld. Wat voor verrassingen zullen er dit jaar weer op het progamma staan?

De wedstrijdpunten (Stableford) worden alleen op verzoek in het handicapsysteem verwerkt. Wij raden de beginnende golfers aan om ook eens een kijkje te komen nemen op deze middagen en mee te spelen.

Gezamenlijke Dames- en Herenmiddag
Ter afsluiting van het seizoen wordt altijd een gezamenlijke wedstrijd gehouden. Het afgelopen jaar resulteerde dit in 43 deelnemers, die gemixt de baan in gingen voor een leuke Texas Scramble wedstrijd.

Herenmiddag start 13.00 uur vanaf 27 juli om de week
Damesmiddag start 13.00 uur vanaf 3 augustus om de week