Debutantentoernooi

Ben je net begonnen met golfen en heb je nog een wat hogere handicap zonder wedstrijdervaring? Dan is dit misschien iets voor jou.
We horen vaak: 'Een wedstrijd, daar ben ik nog niet goed genoeg voor'. Daarom organiseert de golfvereniging een Debutantentoernooi.

Zoals de naam al doet vermoeden een kans om met andere beginners een klein wedstrijdje spelen om te ervaren hoe er dat nou aan toegaat. Je speelt eigenlijk gewoon een golf rondje met anderen onder begeleiding van een ervaren speler, die handige tips en trucs geeft. Over het spel zelf en over de etiquette in de baan, ook handig om te weten tenslotte!
Ervaring opdoen om met 'anderen' de baan in te gaan en plezier te hebben met toch een klein wedstrijdkarakter. Tevens steek je er nog wat van op!

Dit toernooi is uiteraard voor leden van Golfvereniging Weesp, maar zeker ook voor golfers die (nog) geen lid zijn. Speel geheel vrijblijvend mee en ervaar hoe gezellig en leerzaam het kan zijn. 


Wedstrijddagen
Zaterdag 27 mei, 1 juli en 12 augustus
Start 14.00 uur

Wedstrijdvorm
9 holes stableford (maximaal, we spelen max. 2 uur)

Inschrijven
Via website SoGolf 
of mail naar wedstrijden@golfverenigingweesp.nl

Inschrijfgeld
Geen
Als je geen kaarthouder bent van Golfbaan Weesp betaal je € 10,- greenfee

Deelnemers
Iedereen met een handicap van 36 of hoger en je hebt een connectie met Golfbaan Weesp (bijvoorbeeld omdat je lest bij een van de pro’s)

Wedstrijdleiding
Yvonne Tuin en Astrid Bonefaas

Inschrijven

© 2023 Golfvereniging Weesp | Disclaimer