Laatste maandag

Met een opkomst van 18 mannen en 2 vrouwen was deze laatste maandagmiddag waarop het bekende Balletje-balletje werd gespeeld nog redelijk bezocht. Ik had zelf wel wat meer golfers verwacht want het weer was goddelijk lekker. De baan was redelijk goed bespeelbaar want de afgelopen weken had het natuurlijk behoorlijk geregend en waren de greenkeepers druk in de weer geweest om de baan toch nog redelijk goed bespeelbaar te krijgen.

Ik mocht in de flight spelen met Hans Graas, Ton van der Voort en Quino van der Velden en dat beviel ons allen gelukkig goed en was duidelijk door de baan te merken tijdens de relaxte sfeer. De scores waren wisselend maar dat mocht de pret niet drukken want op het terras werden we namens de organisatie getrakteerd op een gratis drankje en hapje. Zittend buiten in het zonnetje werd de uitslag door ons aller Coos de Nijs en Driekes van der Weert bekend gemaakt.

Er waren slecht twee birdies gevallen waarvan er een door Ben Bruggeman en een door ondergetekende werd geslagen.
Bij de dames mocht Mieke van der Linden als winnaar opstaan met een score van 27 stablefordpunten en de verdiende ballen ontvangen en werd Tini Bruggeman met één punt minder een uitstekende tweede.
Bij de mannen werd Dirk Jan Ubbels derde en waren Ton van der Voort en mijn persoontje gelijk geëindigd met in totaal 33 stablefordpunten. Maar door mijn lagere handicap werd ik eerste en werd dus overladen met de gewonnen ballen.

Al met al een hele fijne invulling van de maandagmiddag en nogmaals wil ik hierbij de organisatie bedanken voor de goede invulling hiervan en de catering voor de uitstekende bediening.

Barry Jaspers

Geplaatst op: 10-04-2024

© 2024 Golfvereniging Weesp | Disclaimer