Golfen in de wintermaanden

Nu het zomerseizoen zo goed als op zijn eind loopt, zijn er al weer volop voorbereidingen om in de wintermaanden toch door te kunnen golfen. Na de laatste gecombineerde Dames- en Herenmiddag op 17 oktober gaan wij een week later al, 24 oktober, van start met het bekende en populaire Balletje-balletje.

Voor diegene die niet op de hoogte zijn van deze leuke vorm van golfen nog even een korte uitleg.
Balletje-balletje wordt iedere maandag gespeeld en begint om 10.00 uur ’s morgens. Aanmelden voor aanvang in de brasserie tussen 09.30 uur en 09.45 uur. Hierna wordt de indeling van de flights bepaald.

Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving, alleen dient men een golfballetje mee te nemen en in de daarvoor bestemde emmer bij de organisatie te deponeren. Dit dient wel een officiële golfbal te zijn in goede staat en geen driving range bal. Er worden 18 holes gespeeld en na afloop worden de prijzen verdeeld. De ingelegde balletjes worden verdeeld onder de geslagen Birdies, de Neary en de winnaar van het eindklassement.
De speelvorm kan wekelijks veranderen en wordt bepaald door de organisatie. Het spreekt voor zich, dat zowel dames als heren meer dan welkom zijn op deze maandagmorgen.

Ik zie jullie graag op 24 oktober voor de eerste uitvoering.

Organisatie Balletje-balletje,

Fred Nelis, 06-53638511

Geplaatst op: 29-09-2022

© 2024 Golfvereniging Weesp | Disclaimer