Een dag die niet stuk kan

De 3e Herenmiddag alweer, met 25 tot in alle haarvezels gemotiveerde mannen, goede opkomst, maar nog voor verbetering vatbaar.
Paul en Dirk Jan heten ons welkom en melden dat er met de Up Events weer een lekkere dag snack is afgesproken. Dat motiveert natuurlijk om een goede ronde te gaan lopen. Ik mocht starten op hole 9, samen met de familie Pinas/Baarbé en onze recent met vlag en wimpel geslaagde regelcommissaris en pietje precies Michiel Hiemstra.
Waarschijnlijk is dit alles de oorzaak geweest dat ik zeer geconcentreerd mijn ronde liep. En op twee holes na alleen maar goede slagen had.

Wat ik echter nog fijner vond was de 19e hole! Het was mooi weer, dus lekker buiten op terras, gelijk bediening aanwezig om je bestelling op te nemen (wat nu ook weer gewoon op naam kan). En vervolgens kregen we een zeer goed gevuld bord met kaas, olijven, augurkjes, uitjes etc. aangeboden door Up Events. En alsof dat nog niet genoeg was kregen we ook nog een heerlijke dag snack; saté van de mega barbecue met frites. Heerlijk! Drankje erbij en mijn dag kon al niet meer stuk.
De kers op de taart: ook nog eens 5 ballen als dag winnaar. Het was deze dag weer heerlijk buiten spelen.

Birdies: Barry Jaspers 1x, Iwan Pinas, 1x, Robert Andringa 3x!
Neary: Beat Scheidegger

Uitslag
3. Robert Andringa, 32 SF punten, laatste 9 11 SF punten.
2. Ruud Andringa, 32 SF punten, laatste 9 21 SF punten,
1. Peter Janneman, 37 SF punten.

Peter Janneman

Geplaatst op: 05-06-2024

© 2024 Golfvereniging Weesp | Disclaimer