Vijf mooie golfdagen

De Andere Banen Competitie van 2023 zit erop! De nieuwe serie van vijf rondjes golf op andere banen – Regthuys, Westwoud, Waterland, Zeegersloot en Weesp is gereed. Elke maand, vanaf april zijn golfers van de vereniging naar een baan in de omgeving gegaan om daar een ronde stableford te spelen. Wilde iemand bij iemand anders in de flight? Geen probleem. Wilde je wel of juist niet blijven eten? Ook goed. Vijf mooie golfdagen waren het gevolg, op leuke banen voor een mooie prijs en inschrijfgeld van 2 euro, en dan ook nog in goed gezelschap, wat wil een golfer nog meer. Na afloop bleef vaak een groep achter om gezamelijk te dineren, maar dat was geen verplichting. 

De laatste wedstrijd werd op de vertrouwde baan in Weesp gespeeld. Vlak voor de start regende het nog hard, maar gelukkig hield dat snel op. De baan was al wat nat van de dagen ervoor, dus chippies waren soms wat moeizaam. Gelukkig bleef het de rest van de ronde droog, er werd zelfs her en der voorzichtig een jasje uitgetrokken. Na afloop werden de scorekaarten snel in het systeem gezet, waardoor de prijsuitreiking vlot kon plaatsvinden. 

De uitslag van de dag:

1. Jeroen Aukema, 35 punten
2. Monica Leijten 35 punten maar hogere hcp
3. Ronald Janzee, 35 punten (nog hogere hcp)
4. Iwan Pinas, 33 punten
5. Kees Braam, 33 punten
6. Sander Rensen, 32 punten
7. Evert Strating, 32 punten

Neary: Hans Schouten
Leary: Sander Rensen

Overall Klassement (beste 3 stableford scores opgeteld)

1. Bram van de Burg, 99 punten
2. Monica Leijten, 99 punten, lagere hcp (althans, ik ga ervan uit dat de overall ranking door sogolf bij gelijke stand op hcp bepaald wordt)
3. Joost Leijten, ook 99 punten!
4. Roland Tiemessen, 93 punten
5. Erik Hansma, 91 punten
6. Astrid Bonefaas, 90 punten
7. Ronald Janzee, 90 punten

Volgend jaar gaan we weer op zoek naar vier leuke banen binnen een uur rijden, hou de website in de gaten voor meer informatie.

Hans Schouten

Geplaatst op: 18-10-2023

© 2024 Golfvereniging Weesp | Disclaimer