Blij

Grote vraagtekens in de uitnodiging voor de Damesmiddag op 2 augustus. Want wie wint er deze middag de vurig gewenste roze polo? 
19 dames besloten een gokje te wagen om de stablefordwedstrijd van deze middag te winnen. Jammergenoeg moesten een aantal dames van ‘de harde kern’ verstek laten gaan, al dan niet door blessures, vakanties of andere redenen. 

Maar daarom niet getreurd, er waren weer genoeg gezellige dames aanwezig om van deze middag wederom een succes te maken. Wel moesten Yvonne en ondergetekende op het laatste moment de startlijst wat aanpassen door wat late aanmeldingen en bleven daarom met z’n tweeën over. Maar dat was niet zo erg omdat wij als organisatoren toch nooit mee doen voor de prijzen. Wel hebben we netjes ons kaartje gelopen en ingevoerd. 

Over het algemeen werd er heel goed gespeeld, met hoge scores. Echter met kop en schouder stak Els Lutgerink er ditmaal bovenuit met 41 stablefordpunten. Zij mocht dan ook het roze shirt in ontvangst nemen en was daar blij mee. De tweede prijs was voor Melanie de Kok, die van haar dochter een snipperdag had gekregen en niet hoefde op te passen. Voor haar de roze ballen met damesdag opdruk.

De birdies waren vandaag voor Melanie de Kok, Wies Suwarganda en Astrid Drenth.
De neary werd veroverd door Ank Nagel.

Tot de volgende Damesmiddag met de funwedstrijd. We hebben weer wat voor de dames in petto, dus schrijf je vooral in.

Gea Noë

Geplaatst op: 03-08-2021

OJC

© 2022 Golfvereniging Weesp | Disclaimer