Tussenstand wintercompetitie

Er zijn alweer drie wedstrijden gespeeld in de Golferspoint Wintercompetitie. De derde wedstrijd werd gespeeld onder grijze maar droge omstandigheden wat scoren goed mogelijk maakte. De deelnemers werden bij het uitdelen van de scorekaarten verrast met een drankje namens de organisatie en de Brasserie.

Aan de bovenkant van het klassement werden door diverse golfers goede zaken gedaan. Sam Kalule wist met een netto score van 57 slagen de eerste plek te bemachtigen (tijd voor een Q-kaartje, Sam?). De tweede plaats was voor Walter de Vos die fiks omhoog klom met 59 slagen. Jeroen Aukema wist met 60 slagen netto de derde plek te bemachtigen. Sam koos een mooi gevarieerd pakket uit het Golferspoint prijzenpakket. De winnaar van de loterij, Bert de Haan, koos een prachtige muts van de prijzentafel. Peter Roest, Jeroen Aukema en Erik Hansma sloegen een birdie en wonnen daarmee een winterbal; Beat Scheidegger sloeg de neary en won daarmee een sleeve ballen.

Als je op de link hieronder klikt, zie je het algehele klassement. De volgende wintercup wordt op zondag 2 februari om 12.00 uur gespeeld. De inschrijving is gratis en je maakt kans op mooie prijzen!