Herenhapje

Een prachtige nazomerdag, weinig wind en een fantastische baan waren alle ingrediënten die nodig waren om een goede uitslag neer te zetten. Dat klopte ook wel want het merendeel van de 22 spelers zaten binnen hun buffer of tegen hun buffer aan.
Hoewel, mijn medespelers moesten waarschijnlijk even aan de omstandigheden wennen, want op de eerste paar holes haalde Wien net geen punten, terwijl Coos vaak dichtbij de waterkant te vinden was. Een hele fijne flight met af en toe hoogstandjes en natte dalen.

Hole 19 was fantastisch, na het gummen en uitrekenen van de kaarten werden deze bij Bert ingeleverd en werden wij door Natasja van een hapje voorzien. Wien en ik hadden koffie besteld en Koos een biertje, maar toen we de borden met spareribs en frites zagen, hebben we de koffie maar gauw opgedronken en ook een biertje besteld, want zeg nou eerlijk, spareribs met koffie is geen combinatie. Het wordt trouwens met de hapjes steeds gekker, en dat allemaal voor 5 euro, wellicht zitten we op de laatste Herenmiddag wel aan een driegangendiner?
Goed gevuld op weg naar huis heb ik Gretha maar even gebeld dat ze niet al te veel aardappels moest schillen.

Aan tafel hoorde ik nog een leuke 'Herenmop':

Er zitten drie mannen aan tafel, zegt de eerste: mijn vrouw is net een Jaguar, zo mooi en gestroomlijnd. Waarop de tweede zegt: mijn vrouw is net een Volkswagen Golf, zo zuinig. Waarop de derde zegt: mijn vrouw is net een brandweerwagen, doe-dit-doe-dat-doe-dit-doe-dat-doe-dit-doe-dat- doe-dit-doe-dat-doe-dit-doe-dat.

Groetjes,

Peter Jager

Uitslag
1. Peter Jager hcp 21,7 en 36 punten
2. Bert de Haan hcp 28,5 en 36 punten
3. Ferdinand Vermeulen hcp 19.6 en 34 punten

De neary werd geslagen door Barry Jaspers.
Birdies waren er voor Gerhard van Galen, Barry Jasper 2x, Ferdinand Vermeulen en Peter Jager.

Geplaatst op: 10-09-2019

© 2024 Golfvereniging Weesp | Disclaimer