lnstuif 26 september

Wat een mooie dag hadden Loes en Wien uitgezocht om als invallers voor de vaste bezetting, Wil en Koos, te mogen aantreden. Die waren weer in de W.W. ‘weekje weg’. Maar uit dankbaarheid hadden ze het mooie weer hier gelaten. Alle deelnemers(sters) hadden dat goed begrepen, jawel 30 in totaal. Dames en heren, of hoe mag je het tegenwoordig melden. Ik noem ze dit keer maar ‘ingeschrevenen’, als er maar een plakker op zit! Toch blijft er verschil in zitten.

Onze flight had ook niet meer dan 2 soorten. Wij mochten Marjolein Bosman met drieën, de mannen t.w. Carlos Dos Santos, Hans Vrijhoef en Ferdinand Vermeulen, naar grote hoogte stuwen. Naar wat later bleek, is dat nog gelukt ook!

Carlos kon zijn faam van vorige week op geen stukken na evenaren, hij zocht elke keer naar een andere parkeerplek voor zijn gespeelde bal, dat waren ongehoorzame ballen! Na wat waarschuwingen gingen ze later wel wat beter luisteren, doch het resultaat bleef onder de maat. Hans was in het begin aardig aan het afkijken bij Carlos, maar ging vlot terug naar de basis.

Al met al heeft het toch aan de gezelligheid niet veel schade gedaan, anders zou je denken dat die in het putje terecht kwam, maar dat was niet zo, die bleven voor de ballen. Marjolein heeft zich in de ‘mannen’-flight zeer goed staande gehouden en kwam als beste dame uit de bus. Chapeau! Met als 2e Thea van Gelder, die ook de neary voor haar rekening nam. Met haar gebruikelijke prevelementje, Thea eigen! De 3e prijs was voor Marianne Spruijt, met een incidentele inschrijving c.q. deelname, super! Jammer dat er bij de dames geen birdie is gevallen.

Bij de heren wel, zelfs 4!, t.w. Roy Bihari 1, Gerard Stevens 1, die ook nog eens de neary voor zijn rekening nam en Ferdinand Vermeulen 2. Deze laatste was de beste heer, gevolgd door Gerard Stevens, met op de 3e plek Bert de Haan. 

Tot slot bedank ik Loes en Wien, namens ons allen voor deze heerlijke dag.

Ferdinand Vermeulen

Geplaatst op: 28-09-2018

OJC

© 2023 Golfvereniging Weesp | Disclaimer