Een zwaluw maakt nog geen mooie zomer, maar…

11 Zwaluwen, birdies zoals u wilt, wel!
Als we de opmerkelijke prestatie van vandaag juist interpreteren, dan gaan we een prachtige zomer tegemoet. Verantwoordelijk voor dit heugelijke feit waren de heren Kees Eitjes, twee stuks en Adri de Wit, Driekes van der Weert, Ben Bruggeman, Peter Jager, Wien Philips, Wim Vinju, Freijtus Diepgrond, Jacques Verasdonck en ook de scribent dezes, allen voor één birdie.
De meest zuivere balvlucht van de tee tot op de green werd geproduceerd door Gerard Stevens. Zijn neary op hole 3 werd helaas niet gepromoveerd tot birdie. Werk aan de winkel Gerard.

Het wordt echter nog mooier... Eén van de birdies werd notabene geslagen door een van onze super senioren! Namelijk de als een Feniks uit de spreekwoordelijke as herrezen Adri. Blij dat je er weer bij bent! De andere door de baan dartelende super senior was de vanwege zijn snelle tussensprints beruchte, Jacues van Vessem. En dit alleen maar omdat de net van griep genezen dérde super senior, Bert de Haan, vandaag nog even toe keek. Maar Bert meldt zich zeker zich weer de volgende keer. Misschien dan wel gedrielijk in dezelfde flight van zo'n 250 jaar oud. Chapeau mijne heren!

Na een plaagstootje van pluvius bij de afslag kon niemand meer het weer de schuld geven van zijn resultaten. Wind matig, temperatuur prima en ook de baan lag er heerlijk afgespoeld bij. Dus ruim voldoende ingrediënten aanwezig voor een mooie stableford score.
Wilfried Meun 3e met een score 36, Peter Jager 2e, ook met 36 maar met lagere handicap en ondergetekende 1e met 39 puntjes deden de organisatie, de baan en vanzelfsprekend zichzelf eer aan met hun prachtige resultaat.
Dat een prima interim organisatie zich niet parallel hoeft te bewegen aan een navenante score bewees ons aller Paul Baarbé, die bovenop de last van zijn 19 punten ook nog eens een vuurrode lantaarn moest mee torsen.
Tip voor Paul: Meldt je volgende keer aan bij de ‘Super Senioren Flight’. Kun je nog wat van leren. O ja, mede namens Bert en Wim ook nog hartelijk bedankt voor het invallen als ‘Grande Organisateur’ tijdens de eerste twee Herenmiddagen.

PS. 1 De wegblijvers kregen dit keer zelfs dubbel ongelijk. Naast de gezellige sfeer en prima omstandigheden, misten jullie ook de dertig heerlijke broodjes bal voor alle deelnemers. Een en ander liefdevol bereidt door Jos Mooij en zijn staf.

PS. 2 Verheug me op Herenmiddag 3.

Michiel Hiemstra

Geplaatst op: 27-04-2022

© 2023 Golfvereniging Weesp | Disclaimer