Bert de Haan Cup, talk of the town

Heerlijke dag met mooi weer tot de laatste bal, ondanks de weersverwachting. Ik trof een gezellige flight met Gerhard van Galen die de ballen de hemel injoeg; wat kan die man slaan echt prachtig, Jacques van Vessem die heerlijk rustig zijn gang ging en Marjolein Bosman die prachtige ballen sloeg en toch niet goed scoorde, maar ook dat is golfen. Onder het golfen werden we buitengewoon verwend met hapjes en drankjes. Aljo de Bruijn verbeterde riant de door mij geslagen neary, Ilse Oltmann zag vandaag kans om 3 birdies te scoren, hoe krijgt ze voor elkaar, maar wist toch net niet te winnen.
Het was sowieso birdie-tijd met 12 birdies, Hans van Santen sloeg er twee en Willem, Gerhard, Astrid, Michiel, Charles, Ineke en Maarten elk één.

De uitslag bij de heren:
1. WiIlem Demper
2. Michel Liverani
3. Gerard Stevens

Bij de dames:
1. Carla Dolfin
2. Ilse Oltmann
3. Yvonne Tuin

Doordat ik de meeste stableford-punten had ontving ik de wisselbeker. Het door sponsors aangeboden diner met hapjes vooraf lieten we ons goed smaken en terwijl de weergoden buiten alles lieten vallen wat ons bij het golfen is bespaard gebleven, werd het nog uitermate gezellig.
Voor herhaling vatbaar en omdat dit bij de 1e prijs hoort, mogen Willem Demper en ik een middag golfen met Bert de Haan. Daar verheugen we ons op en dan worden we wederom verwend met koffie, gebak, drankje en bitterballen en natuurlijk het onvolprezen genoegen om met Bert te mogen spelen.

Carla Dolfin


Geplaatst op: 08-08-2021

OJC

© 2023 Golfvereniging Weesp | Disclaimer