De instuif van 2 september

Na een koude nacht, het was vanmorgen om 7.15 uur 9 graden, was het vandaag een schitterende nazomerse dag. Er was terrasjes-weer voorspeld en die voorspelling is uitgekomen.
Gisteren hoorde ik dat er vandaag 150 kinderen zouden komen om kennis te maken met de golfsport. Ik zag het al helemaal voor me: al die kinderen die schreeuwend aan het rondrennen waren. Hoe gaan we dat doen met die anderhalve meter afstand. Best spannend.
Niets van dat alles. Een uiterst gedisciplineerd gebeuren, een perfecte voorbereiding door een groot aantal pro’s, en groepen kinderen die zichtbaar aan het genieten waren. En dat alles onder de leiding van onze eigen pro Tjerk van der Horst. Chapeau Tjerk!

In mijn flight speelde ik de eerste 9 holes met Jan Bommel die later werd afgelost door Lida van Oostveen. Gelijk met Lida liep ook Sjoerd Bron mee. Vaste partner in deze flight: Wim Vinju.
Ik sloeg niet eens de allermooiste ballen, maar haalde toch steeds punten binnen. Ook mijn eerste birdie van dit seizoen! Na het optellen van de punten bleek dat ik mijn handicap verbeterd had.

De uitslag

Birdies: Wilfried Meun en Wil van Horssen

Dames

1. 38 punten  Wil van Horssen
2. 33 punten  Carla Dolfin
De neary van de dames werd niet geslagen
 

Heren
1.  37 punten  Roy Bihari
2.  37 punten  Ben Bruggeman
3.  33 punten  Wilfried Meun
Neary: Sjoerd Bron

Volgende week weer terrasjes-weer?  Lijkt me heerlijk.
Tot dan.

Wil van Horssen

Geplaatst op: 02-09-2020

OJC

© 2023 Golfvereniging Weesp | Disclaimer