En de winnaars zijn...

Ook in juli is weer driftig Texas Scramble gespeeld. Iedereen begint de lol en de tactiek wel in te zien. Is het slimmer met een driebal of met een vierbal, en hoe zit dat dan met de handicapverrekening? Als iemand moeite heeft om zijn afslagen goed te krijgen, wanneer neem je dan die slagen of ga je voor de birdieputt? Vragen...

Maar goed, dat is dan ook een belangrijk deel van het spel wat in de maand juli in de categorie zonder handicapverrekening door Bert de Haan, Erik Hansma, Tjerk van der Horst en Ineke Koper als beste uitgevoerd is. Voor het eerst is een flight tijdens de Texas Scramble onder de 50 uitgekomen! De eindscore was 47, proficiat!

In de categorie 'met handicapverrekening' is de flight van de heren Beun, Hooijveld en van Loosdrecht als eerste geëindigd. Deze flight had netto 42 punten. Gefeliciteerd!

Een paar huishoudelijke mededelingen
Door vakantie is het updaten van de maandscore in de eerste weken van augustus erbij in geschoten, maar de lijst tot op heden hangt alweer op het bord.

Tevens zijn de speciale texas scramble score kaarten op, waar aan gewerkt wordt. Uiteraard kun je ook de gewone score kaarten gebruiken. Schrijf dan wel op wie afgeslagen heeft. 

Verder willen we alvast alle Texas Scramblers vragen om onder voorbehoud zaterdag 13 oktober vrij te houden voor het afsluitende Texas Scramble toernooi. Mededelingen hierover volgen bij de volgende maandprijzen berichtgeving. 

Hans Schouten


Geplaatst op: 21-08-2018

© 2024 Golfvereniging Weesp | Disclaimer