Weesper Open

Dit evenement is absoluut groeiende! Na een mooie start in 2018 en een succesvol vervolg in 2019 mag het niet ontbreken op de wedstrijdkalender van 2020.
Weesper Open betekent dat iedereen mee kan spelen. Neem je vrienden en familie mee. Nodig je buurman uit of vraag de oppas. Misschien leuk voor je collega's? Kortom, zorg voor gezellig veel deelnemers van buiten maar natuurlijk kan je als lid van onze golfvereniging ook gewoon jezelf inschrijven.

Het Weesper Open is een wedstrijd met veel extra's. Sponsoren zijn daarom van harte welkom. Wil jij je bedrijf extra in de schijnwerpers zetten, op wat voor manier dan ook? Bespreek het met ons. En ben je liever een wat stillere sponsor, dan is dat net zo welkom. Hoe dan ook, samen gaan we er een mooie dag van maken!

Starten doen we in twee groepen en in 2019 zaten de 72 startplaatsen snel vol. Wees dus op tijd met inschrijven!

Wedstrijddag
Zondag 30 augustus

We spelen in vier categorieën:
- Dames & heren lage handicap: strokeplay
- Dames & heren hoge handicap: stableford
Handicapgrens nog te bepalen

Starten
Shotgun

Via de website SoGolf
Neem je gasten mee, mail dan naar:
wedstrijden@golfverenigingweesp.nl onder vermelding van naam, handicap en hun woonplaats

Hebben minimaal handicap 45 en zijn ouder dan 16 jaar