Matchplay Kampioenschap

Het spel zoals de Schotten het al ruim een eeuw spelen: tegen elkaar!
Het Clubkampioenschap wordt zonder handicap verrekening gespeeld, maar de poules worden zorgvuldig op handicap samengesteld zodat, zoals de afgelopen jaren hebben laten zien, verrassingen goed mogelijk zijn!
De poulewedstrijden worden in principe op vrijdagavond gespeeld, maar in overleg met de wedstrijdleiding is het ook mogelijk om met je tegenstander af te spreken om de wedstrijd doordeweeks te spelen.
Op basis van de poule-uitslagen gaan we verder met een knock-outsysteem, deze wedstrijden worden tot de kwart finales ook op de vrijdagavond gespeeld. Net als voorgaande jaren zullen op de finaledag de halve finales, finales en de troostfinales (3e-4e plaats) worden gespeeld.

Vrijdagavond vanaf 15 juni tot 21 september: voorrondes, in overleg kan ook doordeweeks worden gespeeld.
Zondag 30 september: De halve finales om 10:30 uur. De (troost)finales om 14:00 uur.

Matchplay zonder handicap verrekening

Starten