C-competitie

Ook dit jaar wordt de Golfvereniging Weesp weer vertegenwoordigd door 4 teams in de C-competitie (C=Compact Course). Deze competitie wordt gespeeld met 6 spelers in een poule van 5 teams. Dit betekent dat er 4 maal elders in het land wordt gespeeld en 1x als gastploeg op onze eigen baan in Weesp wordt opgetreden.

De spelvorm is eerst 9 holes single matchplay en daarna greensome matchplay. Bij verlies van de poule kan men degraderen en bij winst uiteraard promoveren. Vorig jaar is één van onze teams als 1e geëindigd in de 1e klasse, zij komen dit jaar dus uit in de hoofdklasse en spelen voor het landskampioenschap.

U kunt zich op dit moment niet meer opgeven voor deze competitie, omdat alles al is ingedeeld. Volgend jaar een nieuwe kans. U kunt wel komen kijken op de wedstrijddagen van de thuiswedstrijden.

Vrijdag 5 april, team 2, captain: Peter Jager, start 10.30 uur
Vrijdag 12 april, team 3, captain: Beat Scheidegger, start 10.30 uur