C-competitie

Het streven van de wedstrijdleiding om in 2020 met vijf teams de competitie in te gaan is gelukt! Er hebben zich voldoende mensen aangemeld om een 5e team te kunnen samenstellen. Deze competitie (C=Compact Course) wordt gespeeld met zes spelers in een poule van vijf teams. Dit betekent dat er vier maal elders in het land wordt gespeeld en één keer als gastploeg op onze eigen baan in Weesp wordt opgetreden.

Spelvorm
Eerst 9 holes single matchplay en daarna greensome matchplay. Bij verlies van de poule kan men degraderen en bij winst uiteraard promoveren.
Het is altijd leuk om naar buiten toe uniformiteit uit te stralen. De spelers zijn dit jaar herkenbaar aan een mooie marineblauwe bodywarmer met daaronder een contrasterende blauwe polo. Beiden zijn voorzien van het logo van de Golfvereniging Weesp.

Gerrit de Vries en Hans van Santen